The Good The Bad and The Zugly - Misanthropical House

The Good The Bad and The ZuglyMisanthropical House

Fysisk Format, 26. Jan 2018
LP (Oransj)
Cat.no. FY111LP
UPC 7041889505968
CD
Cat.no. FY111CD
UPC 7041889505951
Hires images:
Tracklist
1. H-Bomb
2. Mindlessness
3. Vik Bak Meg Satan
4. I Lied About Being A Hardcore Man
5. Ripe For The Grave
6. West Coast Exile
7. It's A Jungle Out There, In The Forest
8. International Asshole
9. WWID
10. I Need A Place To Drink
11. Sickness Unto Death
12. Going Nowhere Fast

Den 26. januar 2018 slipper Hadeland-hardcore bandet The Good The Bad and the Zugly sitt tredje album: Misanthropical House.

Bandet gir oss en liten introduksjon:
"Misanthropical House er en meget emosjonell plate. Den reflekterer den norske folkesjela, et salig sammensurium av norske verdier som stort sett dreier seg om syting og klaging. Gbz vil ha sutringa tilbake i punkrocken! For det er ikke måte på hvor mange skavanker de har fått slengt i tryne nå som snart hele bandet har rukket å bli middelaldrende: Hemoroider, fotsopp, fedme, hårtap, moderate depresjoner og fyllesjuke, så klart. Hva annet kunne man forvente!

Ikke nok med det, så har Norgesvennen Little Steven fått utløp for sitt raseri da han tilfeldigvis snublet innom Last Train en sen høstkveld og fikk se the Zugs stå på scena: "It's the worst band I've seen in Norway! No doubt! Probably the worst band in the world!"

Men GBZ smiler likevel. Falskt, så klart. Men det var jo sånn høyresida vant valget. Det blir en garantert suksess. Det er mange penger og mange venner i falske smil."

Albumet er innspilt av bandet selv i Toproom studio med Børge Finstad som tekniker. Anders Nordengen mikset og produserte albumet i Nabolaget studio, mens masteringen ble gjort av Ruben Willem.

Omslaget er tegnet av Flu Hartberg som også gjorde de to første albumene.

Turne:

16/2: Bergen, Hulen
17/2: Stavanger, Checkpoint Charlie
22/2: Tromsø, Bastard
23/2: Trondheim, Lobbyen
24/2: Oslo, John Dee