V/a - Bransjevelter #5

V/aBransjevelter #5

Fysisk Format, 09. Aug 2010
CD
Cat.no. FY049
UPC 7071245015961
Hires images:

Sommeren er på hell og det er på tide å røre litt bransjegryta igjen. Det blir som kjent ikke farge på blomstene til neste år om det ikke blir frest og veltet litt i skiten.

De første Bransjevelterene var rene labelsamplere for Fysisk Format, men de to siste Velterene har vært en mer inkluderende affære hvor alle de gode undergrunnsbandene i miljøet rundt platekiosken Tiger har blitt invitert inn.

Den nye Bransjevelteren inneholder 24 spor av like mange artister spredt utover 75 minutter og 17 sekund. Alle låtene er eksklusive eller hentet fra nylig utkomne eller kommende utgivelser.

Velteren blir tilgjengelig som stream via Wimp og Spotify, samt på det fasjonable vintageformatet CD til den symbolske pris av 1 krone!

Medvirkende denne gang er Goonfight, Hope I Die Virgin, Cold Mailman, Heartfelt, Pow Pow, Misty Range, Deathcrush, Children And Corpse, Cyrano Armageddon, Beinkjør, Bøyen Beng, Feilfødt, Freedumb, Aristillus, Siste Dagers Helvete, Evolve, Common Cause, Knuste Ruter, Livstid, Haust, Okkultokrati, Obliteration, Årabrot og ikke minst duoen Conrad Schnitzler/Bjørn Hatterud.