Blood Command - Ghostclocks

Blood CommandGhostclocks

Fysisk Format, 18. May 2010
CD
Cat.no. FY023
UPC 7071245011406
Hires images:

Stream på Wimp eller kjøp på Itunes

Blood Command har bare eksistert i overkant av ett år, men etter to 10\" EPer og haugevis av spillejobber begynner det for alvor å ulme rundt dem nå. De har kjørt steinharde turnéruter i Østeuropa, sloss med liberale provokatører backstage og ikke minst; kjempet mot sine indre demoner og destruktive krefter som prøver å stikke kjepper i hjula for fullførelsen av Ghostclocks, debutalbumet og selve svennestykket til Blood Command.

Bandet har sin bakgrunn i pønk- og hardcoremiljøet i Bergen og er oppfostret på aggressiv, kompleks og konfrontrerende musikk. \"Blood Command er preget av musikken vi vokste opp med. Jeg ser på det som fullbyrdelsen av det uforløste som stod igjen etter at Gluecifer, JR Ewing, Amulet og Turboneger kastet inn håndklet\" sier gitarist og låtskriver Yngve Andersen som har som dagjobb å konstruere kneproteser.

I tillegg til Yngve Andersen består kjernen av Blood Command av vokalist Silje Tombre og trommeslager Sigurd Haakaas. Disse tre har etterhvert blitt notorisk kjent for sin fascistiske arbeidsmoral og kontrollbehov og har hyrt og sparket gjestemusikere over en lav sko det siste året. I studio er det grunntreklangen Yngve, Silje og Sigurd som har regjert, men på låta Alarm All Assassins! toget det inn et karslig allsangkor som bla. bestod av bandkompisene Remi Arefjord fra Social Suicide og John Olav Nilsen.

Ghostclocks er en samling med 10 dansende demoner som toucher innom alt fra megaloman kaosriffing, rasende pønklåter, svevende allsangrefreng og sugende dansegulvrytmer. Med denne skiva vil Blood Command fyre opp alle de gjemte følelsene hjertet ditt ruger på.

Cover av Midtgarden med lilla metallfoliering og gråblank presisjonslakk.